Logo

ORBI

Studentkåren i Borås använder sig av flertalet olika sociala medier. En av dessa är appen Orbi där vi publicerar och säljer biljetter till alla våra evenemang.

Klicka dig ner för mer information.

FÖR STUDENTER

Genom Orbis app, eller här på hemsidan kan du som student hitta event, information och karriär-relaterat innehåll baserat på data du anger vid registrering eller väl inne i appen.

En student som skapar ett konto i Orbi följer automatiskt alla sektioner och utskott som är relevanta beroende på vad man studerar – och alla föreningar vid Högskolan i Borås.

Efter registrering kan man lägga till egna intresseföreningar genom att utforska och vandra runt i appen för att skaffa sig det mest relevanta och intressanta innehållet i appen. 

Alla studenter måste ha en giltig HB-mail för att kunna registrera sig, för att säkerställa att det endast är HB-studenter som hittar fram till eventen. Appen är kostnadsfri för alla studenter.

Ladda ner appen idag och samla ditt studentliv på en plats:

  • Studentkåren i Borås och alla studentföreningar på ett ställe
  • Kalender för alla campusevent
  • Alla dina relevanta events, kontakter och adresser
  • Hitta och lär känna din framtida arbetsgivare

LADDA NER ORBI

Sök efter “Orbi” i din appstore, och genomför därefter en registrering på Högskolan i Borås. Eller klicka dig vidare med länkarna nedan.

Hittar du inte det du söker? Kontakta Orbi via support@orbiapp.io eller studentkåren på info@studentkareniboras.se

FÖR SEKTIONER & FÖRENINGAR

Som sektion eller förening sker all administration av Orbi via ett webbgränssnitt. Här kan ni skapa event, sälja biljetter, göra informationsutskick, skapa jobbannonser med mera. När ni genomför arrangemang i Orbi kan ni få ut fullständiga transaktionslistor till bokföringen, allergilistor för maten och mycket mer.

Stora fördelar med appen är bland annat att era event kommer nå utvalda målgrupper för er sektion/förening, att ni minskar risken för fejkade biljetter iom digitala biljetter, samt möjlighet att nå ut bredare med publika och öppna event.

För att komma åt er förenings Orbi-konto måste ni lägga till minst en administratör, varpå denna administratör i sin tur kan bjuda in flera. Man kan alltså vara fler eller samtliga ur styrelsen kopplade till samma konto.

 

För att skapa ett konto maila support@orbiapp.io, och ange följande:

  • Föreningsnamn
  • Plats i skolans ekosystem (centralt -> studentkår -> sektion / kommittée / eller fristående förening)
  • Emailadress att bjuda in till Orbi