Logo

OM OSS

Website graphic - om oss 1
Vi är övertygade om att studenters inflytande, medverkan och gemenskap skapar en studietid i världsklass.

Därför arbetar vi – hela tiden, varje dag – för att ge studenter vid Högskolan i Borås bästa möjliga förutsättningar att påverka sin studietid.

Läs vidare för att tar reda på vad vi kan erbjuda just dig!

Lite slarvigt kan man säga att Studentkåren i Borås delvis fungerar som ett fackförbund för studenter vid Högskolan i Borås.  Vi bevakar och medverkar i utvecklingen av utbildningar samt förutsättningar för studier vid högskolan. Det är det uppdraget som gör oss till en studentkår!

Genom Studentkåren i Borås har du som student möjlighet att påverkar din utbildning och studiemiljö genom studentinflytande. Du kan t.ex. vara studentrepresentant och representera studenter vid din utbildning eller frågor som rör alla studenter vid högskolan. Se lediga uppdrag för att lära dig mer om uppdrag som finns tillgängliga att söka. 

Att vara student handlar om mer än bara utbildning, studietiden är även en möjlighet att träffa nya människor och engagera sig. För många är högskoletiden en väldigt speciell och rolig tid i ens liv då man får möjlighet att umgås med människor som delar ens intressen och utvecklas på många olika plan. Tillsammans driver vi studentlokalen The Kårner där studenter kan mötas, umgås och förgylla sin studietid!

Man kan säg att när du väljer utbildning väljer du vad du ska bli, men genom att engagera sig väljer du vem du blir! 

Kanske är du intresserad av arbetsmiljöfrågor, brinner för miljöfrågor eller är en riktig festprisse? Hos Studentkåren i Borås
finns
något för alla!

Vi arbetar – hela tiden, varje dag – för att ge studenter vid Högskolan i Borås bästa möjliga förutsättningar att påverka sin studietid.

— Studentkåren i Borås Engagerade —

ORBI

Studentkåren i Borås använder sig av flertalet olika sociala medier. En av dessa är appen Orbi där vi publicerar OCH SÄLJER BILJETTER TILL våra evenemang.

Klicka dig ner för att lära dig mer om Orbi.

Orbi är en levande länk mellan lärosätens studenter, företag och studentföreningar. I nätverket når vi varandra smart och sömlöst, kan bygga relationer och skapa nya möjligheter tillsammans.

Med appen Orbi har du alltid full koll och kontroll på allt som händer på campus – föreningsfester, konserter, happenings och events. Du bokar och betalar alla biljetter direkt i appen, utan några konstigheter. Appen är kostnadsfri för alla studenter.

Ladda ner appen idag och samla ditt studentliv på en plats:

  • Studentkåren i Borås och alla studentföreningar på ett ställe
  • Kalender för alla campusevent
  • Alla dina relevanta events, kontakter och adresser
  • Hitta och lär känna din perfekta arbetsgivare

LADDA NER ORBI

Sök efter “Orbi” i din appstore, och genomför därefter en registrering på Högskolan i Borås. Eller klicka dig vidare med länkarna nedan.

Hittar du inte det du söker? Kontakta Orbi via support@orbiapp.io eller studentkåren på info@studentkareniboras.se

När du väljer utbildning väljer du vad du ska bli, men genom att engagera sig väljer du vem du blir!

— Studentkåren i Borås Engagerade —
Vill du veta mer
om vilken sektion du tillhör och hur du kan engagera dig eller ta del av event?
KLICKAR HÄR
Är du intresserad av
att söka till något av studentrepresentant-uppdrag?
KLICKAR HÄR
Vill du veta mer
om vad det innebär att vara en studentkår?
KLICKAR HÄR
Föregående
Nästa