Välkommen

Ett stort grattis till dig som ska börja studera vid Högskolan i Borås! Studentkåren i Borås önskar dig hjärtligt välkommen till Borås som 2020 korades till Årets studentstad av Sveriges Förenade Studentkårer.

Men vad är Studentkåren i Borås?

Vi är en politisk påverkansorganisation som med hjälp av engagerade representerar studenter inne på högskolan och ute i näringslivet. Vi arbetar aktivt för att säkerställa kvaliteten på din utbildning och så du ska ha en så bra studietid som möjligt.

Vår dörr står alltid öppen för våra medlemmar oavsett om du bara vill ha lite sällskap, kontrollera ditt medlemskap eller behöver stöd och råd.

Som medlem kan du dessutom njuta av attraktiva rabatter och spännande evenemang som organiseras av oss och våra samarbetspartners.

Följ oss på sociala media för att hålla dig uppdaterad!

Studentkårens värdeord och logga
Bild av en introduktions aktivitet

Introduktion

Som ny student har du en spännande tid framför dig med några hektiska veckor i början av september att se framemot.

För att slussa in dig till ditt nya liv som student börjar vi terminen med två veckor introduktion, allt för att göra början av din studietid så rolig, informativ och smidig som möjligt.

Under introduktionsdagarna kommer du få möjlighet att bekanta dig med allt viktigt inom studentlivet och högskolan, träffa dina kurskamrater och uppleva vårt underbara Borås.