Logo

PROJEKTGRUPPEN HT22

Projektgruppen har sedan början på våren planerat två veckor fyllda av aktiviteter för att alla nya studenter ska får en så bra start på högskolan som möjligt. Du når dem via mailen nedan eller leta efter någon med grön intro-tröja!

Du når projektgruppen på introduktionen@studentkareniboras.se eller på introduktionens Instagram @introduktioneniboras

FADDRAR

En fadder är den första personen du möter vid introduktionen för dina nya studier på Högskolan i Borås. Faddrarna är andra studenter som har valt att hjälpa till att göra dina två första introduktionsveckor på högskolan så bra som möjligt. De finns här för att hjälpa till att svara på frågor och guida dig i de olika funderingar du kan tänkas ha som ny student. Du känner igen de olika faddrarna på vilken färg de har på sin tröja, gula för Scientias, röda för Novitas och blåa för Humanitas. Men självklart så är alla faddrar där för att hjälpa dig oavsett vilken färg de har på tröjan.

POÄNGGENERALER

 Poänggeneralerna, även känd som PG, är gänget som syns runt om med sina orangea tröjor (och deras maskot Brunte). För den som vill ge sig på något av uppdragen från 100-listan, är det PG man ska visa upp det för. PG-gänget kommer sedan poängsätta och sammanställa uppdragen, tills det finns en segrande sektion i introduktionens poängjakt!

Du når poänggeneralerna på introduktionens Instagram @introduktioneniboras