Campusföreningar

Det finns ett flertal campusföreningar vid Högskolan i Borås. Studentkåren hjälper till att samordna föreningarna, och önskar du komma i kontakt med dem kan du alltid vända dig till studentkåren, så ser vi till att du hamnar rätt. Flera av de campusföreningar som finns idag är eventföreningar och består av studenter på högskolan som fokuserar på att genomföra olika typer av arrangemang som till exempel fester och sittningar. Utöver dessa så finns det även föreningar som samlas kring ett gemensamt intresse.

Att engagera sig i en campusförening under studietiden är ett roligt sätt att träffa nya vänner, utvecklas som person och lära sig att planera och genomföra event.

De campusföreningar som är aktiva i dag är:

Är du intresserad av att engagera dig i någon av dessa föreningar? Titta in på respektive förenings Facebooksida/hemsida genom länkarna ovan. Studentkåren har även en campuskalender på Facebook för att samordna alla de aktiviteter som föreningarna anordnar, gilla gärna Studentkåren i Borås Campuskalender för att hålla dig uppdaterad om allt det roliga som sker på campus.

Tycker du att det saknas en förening utifrån ditt intresse? Skicka ett mail till vice ordförande med studiesocialt ansvar wilma.alveus@sib.hb.se