Presidial med ansvar för The Kårner

Som presidial med ansvar för The Kårner, handlar mycket om arbetet om vår studentpub The Kårner. Du sköter inventering och fyller på lagret, rekryterar och utbildar nya bartenders och serveringsansvariga och du ser också till att puben hålls fräsch och organiserad. Att ha en pub kommer med mycket ansvar och jobb men det ger dig även möjligheten att träffa mycket nya människor! I videon berättar sittande presidial Roos Mulder om sitt arbete och vad det har betytt för henne!

Kårvalet är en tid då du kan nominera eller kandidera till vår studentkårs förtroendeposter. Det är en chans att påverka studietiden vid vårt lärosäte var sig det gäller utbildning eller studentliv.

Du nominerar eller kandiderar
-för kårstyrelsen 2020
https://forms.gle/cBEhdRzNBDFmwupw6

Samtliga poster är för nästkommande verksamhetsår d.v.s. 1 juli 2020 till 30 juni 2021. Du kan läsa mer om uppdragen, samt andra förtroendeuppdrag inom studentkåren eller högskolan, på
http://studentkareniboras.se/engagera-dig/

Viktiga datum:
Nomineringsstopp för Kårstyrelsen och Presidiet: 31 januari 23:59
Val i Fullmäktige: 10 mars 2020

Frågor:
Har du frågor kring vad posterna gör eller vad det innebär att vara studentrepresentant så kan du höra av dig till Studentkåren i Borås på facebook!

Har du frågor kring valprocessen kan du vända till valberedningen via valberedningen@studentkareniboras.se