Schema

Här under hittar du schemat för Vårintroduktione 2018. Du hittar även introduktionen på Facebook, där vi kommer posta uppdateringar och sporadiska inlägg

Måndag 15 januari

Välkomnande av nya studenter

10:00 – Vestindien (Textile Fashion Center)

Högskolan i Borås rektor och Studentkåren i Borås hälsar dig välkommen i Vestindien inne på Textile Fashion Center. I samband med detta kommer vi att dela ut ett introduktionsband som du kan behöva visa upp vid vissa aktiviteter. Klipp därför helst inte av dig bandet förrän veckan är slut.

Repvandring

11:00 – Högskolans campus

Tillsammans med dina faddrar kommer du och dina nya klasskamrater besöka högskolans alla viktiga platser. Allt du behöver göra är att följa repet.

Pubhäng & Musikquiz på The Kårner

16:00 – The Kårner

Samla ihop dina nya klasskompisar och kom till vår studentpub The Kårner för härligt pubhäng och musikquiz.

Tisdag 16 januari

Biljettförsäljning – Sittning

12:00-13:00 – Vardagsrummet

Ät gärna en ordentlig frukost för under lunchen har du möjlighet att köpa dig en biljett till fredagens sittning. Se till att vara i vardagsrummet i tid så att du hinner få tag på en innan de säljer slut.

Students on ice

16:30 – Den late studenten

Finns det ett bättre sätt att bryta isen på än att åka skridskor tillsammans? Vi samlas vid den late studenten och går gemensamt till stadsparken. Skridskor kan du låna på plats.

Pubhäng

20:00 – Cheers

Efter några timmar på isen går vi in i värmen. Ta något att dricka, utmana din fadder i en omgång biljard eller varför inte bara sitta och prata?

Onsdag 17 januari

How it works: Examination

12:10-12:50 – M204

Den här presentationen hålls på engelska: To prepare you for examinations we will have a presentation on how written examinations in Borås are done, in M204.

Biljettförsäljning – Sittning

15:00-16:00 – Vardagsrummet

Om det fortfarande finns biljetter kvar till sittningen kommer du även idag kunna köpa en av oss. Vi står i vardagsrummet.

Sektionsaktivitet

16:30 – Den late studenten

Träffa Studentkårens tre sektioner: Novitas, Humanitas & Scientias.

Bio på sagateatern

20:00 – Sagateatern

Slå dig ner och njut av filmvisning på mysiga Sagateatern.

Torsdag 18 januari

Så funkar det: tentamen

12:10-12:50 – M204

För att du ska känna dig så förberedd som möjligt inför din första tentamen anordnar vi en presentation i hur en tentamen vid högskolan går till i M204.

Barrunda

16:30-22:00 – Den late studenten

Vi samlas vid den late studenten och tar sedan ett varv runt till de bästa barerna i Borås. Vi vet hur det är att vara en fattig student. Därför har vi ordnat studentpriser på vissa barer för dig som visar upp ditt introduktionsarmband. Så ät ett rejält mål mat och hitta din favoritbar i Borås!

Klubb Pank på XoY

22:00-02:00 – XoY

Vi avslutar barrundan med Klubb Pank på XoY för dig som är sugen på att dansa loss eller som bara inte vill gå hem riktigt än.

Fredag 19 januari

Sittning

18:00-ca.21:00 – Röda Matsalen

Avsluta introduktionen på det studentigaste som finns, efter nudlar och tentor, med en sittning! En sittning är en gammal studenttradition där du bjuds på mat, underhållning och sång. Biljetter säljs under tisdagen och vid behov även under onsdagen.

Klubb Kårner

20:00 – The Kårner

Introduktionen avslutas med Klubb Kårner. För dig som inte fick tag i en sittningsbiljett så öppnar dörrarna 20:00.

Avslutning

21:30 – The Kårner

Introduktionen avslutas officiellt 22:00 på The Kårner! Var där 21:30 så du inte missar det!