Introduktionen

Introduktionen är en chans för dig att på bästa möjliga sätt lära känna dina klasskamrater, andra studenter, högskolan och dess campus, samt Borås Stad. Genom tävlingar, sittningar, lekar och fester kommer du få se allt som ett studentliv i Borås har att erbjuda. Alla nya studenter är välkomna. För att delta på introduktionen så får du ett armband av dina faddrar din första dag, armbandet fungerar som biljett till introduktionen. Om du inte närvarar under terminens första dag så kan du alltid komma förbi studentkårens kontor och hämta ut ett introband där.

Vårintroduktionen 2018

Årets vårintroduktion kommer ta plats mellan den 15 och 19 januari där vi välkomnar nya sjuksköterskestudenter, förskolelärare, grundskolelärare F-3 och internationella studenter.

Faddern

Under introduktionen möter du dina faddrar, dessa bär en gul, röd eller blå T-shirt beroende på vilken sektion faddern tillhör. Faddern är en nuvarande student på högskolan som har tagit på sig ansvaret att introducera dig till allt nytt och hjälpa dig komma tillrätta i Borås. Har du några frågor funderingar eller tankar kring din studietid så vänd dig till din fadder. Faddrarnas jobb är att vara en trygghet och stabil mark för dig som ny student. De finns där för att stötta dig i början av ditt studentliv.