För Faddrar

Introduktionen närmar sig och som varje år söker vi Faddrar för att axla ansvaret att ge våra nya studenter en så bra start på sitt studentliv som möjligt. Fadderskapet innebär att du är med och formger en students första tid på högskolan. Du kommer alltid vara en stor del av students studietid och du kommer garanterat bli ihågkommen som ”min fadder” även efter Introduktionens slut. Du kommer också lära känna andra studenter och faddrar från andra klasser, program och sektioner. Introduktionen är tre veckor som präglas av möten, vänskap och roligheter, ta chansen och var fadder!

Introduktionen HT18

Introduktionsprojektet drivs av en projektgrupp(PrG). PrG består av projektledaren Joakim Byvik, Aktivitetssamordnaren Olivia Friberg och Resursansvarige Linnéa Liljegren. Vi kommer att ha 10 faddergrupper med en fadderchef i varje grupp. Vi kommer att ha 10 poänggeneraler(PG) och en PGChef(PGC). Datum för höstens introduktion är:

  • Preppveckan: 27 – 30 augusti.
  • Introduktionen: 3 – 14 september.

Dokument och Bra att ha länkar

Dokument för första dagen

Utbildning

Fadderutbildningen syftar till att förbereda dig inför ditt uppdrag och ge dig de verktyg och den informationen du behöver för att vara den bästa faddern. Du kommer få insikt i introduktionen som projekt, sektionstävlingen och fadderrollen. Du behöver genomgå hela utbildningen för att bli fadder.

Uppsamlingstillfället för fadderutbildningen kommer att vara den 23 augusti mellan 15:30 och 19:30. För mer information se Fadderutbildning schema. Har du inte genomgått din fadderutbildning så behöver du anmäla dig. Detta gör du genom följande via forumläret nedan. Anmälan stänger den 12e augusti

Anmälan Fadderutbildning

Kontaktinformation

Du når projektgruppen via joakim.byvik@sib.hb.se eller via 0705-141579 för tyngre frågor. För enklare frågor så hör med din fadderchef eller ställ frågan i Faddergruppen på Facebook.