Våra campusföreningar

 

 

Sexmästeriet i Borås är en av våra mest traditionsrika föreningar. Sexmästeriet jobbar hårt med att organisera, planera och delta på event både i och utanför Borås.

https://www.facebook.com/sexmasterietiboras

 

 

7k-skriven är en eventförening för alla studenter i sektionen Humanitas. 7k-skriven har även många öppna aktiviteter så som fester, skidresor och sittningar.

https://www.facebook.com/7kskrivenboras

 

Looking for Brew är en eventförening för dig som är intresserad av online spel. Looking for Brew organiserar allt från spelkvällar till fester. Oftast hittar du Looking for Brew på deras Discord där de hänger och spelar.

https://www.facebook.com/LookingForBrew

 

 

SVINA är en eventförening som är ’lite bättre än alla andra’. SVINA arrangerar olika fester och sittningar. Skidresor och fester utanför Borås är inte helt ovanligt hos SVINA!

https://www.facebook.com/StudentforeningenSVINA

 

 

Klubb Klemming är en studiesocial förening som älskar att fika och mysa. Klemming är en av dom äldre föreningarna som grundades av biblioteksstudenter, men är nu öppen för alla!

https://www.facebook.com/klubbklemming

Spelföreningen är en studiesocial förening med intresse för brädspel. En gång i veckan träffas spelföreningen för att spela kort-, bräd- eller rollspel tillsammans. Självklart finns det kaffe och te!

https://www.facebook.com/groups/433687886736217

 

 

Otyg är en event förening som kommer ge dig ett varmt välkomnande! Mellan fester och sittningar gillar dom att mysa till det, pyssla och kolla film. Vad vore livet utan en hög med kramar!

https://www.facebook.com/otyghb

 

 

 

Erasmus Student Network är en studiesocial förening som fokuserar på att integrera internationella och nationella studenter genom att arrangera sociala event. Hos dom får du vänner över hela världen.

https://www.facebook.com/ESNBoras

 

 

Borås Ingenjörer är en studiesocial förening som fokuserar på att skapa nätverk mellan studenter och näringsliv.

https://www.facebook.com/boringstudentforening