Vår Introduktion 2022

Är du lika taggad som vi är inför nästa vecka?

På måndag drar vårterminen igång och det betyder att vi välkomnar alla nya studenter våren 2022 med en introduktionsvecka.

Vi på Studentkåren i Borås erbjuder icke obligatoriska introduktionsmoment för att du skall ha möjligheten att lära känna både högskolan och så många studentkompisar som möjligt – både de andra nya studenterna, men även faddrarna. 

schema för vårintroduktionen 2022

För att göra nästa vecka så säkert som möjligt har vi valt att erbjuda en del digitala moment där du kan lära dig allt om vad du behöver veta inför tid på Högskolan i Borås.

Du kan utöver lärandet upptäcka vilka möjligheter det finns för att förgylla din studietid när folkhälsomyndigheten tillåter det igen.

En del evenemang är planerade på plats och du behöver därför anmäla dig via appen Orbi så att FHMs rekommendationer kan följas.

I appen Orbi kan du hitta all information om de aktiviteter som erbjuds och kommer i framtiden att vara källan till studentlivet. Så ladda ner och följ oss på den redan idag!

Kolla in introduktionsschemat på vår hemsida via knappen nedan och tar reda på alla roliga saker som du kan starta din första terminen med!