Nya kårstyrelsen önskar en trevlig sommar!

Den nya kårstyrelsen har nu avslutat sin första vecka på jobbet och börjar bli lite varma i kläderna lagom till att de går på semester. Kårstyrelsen är på plats igen från och med den 5 augusti men vid frågor eller funderingar går det bra att kontakta oss på telefon: 033-4354801 eller email: info@sib.hb.se då vi kommer   att bemanna dessa kanaler under sommaren. Kårkontoret kommer att vara stängt till och med den 2 september då introduktionen startar.

Innan vi går på semester tänkte vi att ni kanske vore intresserade av att veta lite mer om oss i styrelsen, våra positioner och lite mer om vår bakgrund inom Högskolan i Borås.

Studentkåren i Borås nya ordförande heter John Lindskog och har en bakgrund inom Indiustriell ekonomi med inriktning på arbetsorganisation och ledarskap.

Vice ordförande och ansvarig för studentinflytande är Carolina Dahlin som innan detta studerade Textilekonomprogrammet.

Presidial med ansvar för introduktionen och studiesociala frågor är Åsa Gran med en bakgrund på Textil produktutveckling och entreprenörsskapsprogrammet.

Presidial med ansvar för The Kårner och studiesociala frågor är Roos Mulder som tidigare läst en master i Textile engineering

Om ni följer oss på instagram där vi heter studentkareniboras, kommer ni över de nästkommande veckorna kunna få veta ännu mer om oss i styrelsen om ni är nyfikna.

Tills vi ses i höst vill vi bara önska er en trevlig sommar!