Studentkåren i Borås för Musikhjälpen 2018

SJÄLVKLART är Studentkåren i Borås med och stödjer musikhjälpen och att alla har rätt att fungera olika.

Året tema är otroligt viktigt. Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsvariationer är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof – och få hjälp sist. Studentkåren vill därför vara med och stödja insamlingen så att dessa människor ska få möjligheten till en bättre tillvaro.

Vill du vara med och bidra? Skänk en slant till vår digitala bössa!

Vi kommer att samla in pengar genom ett antal aktiviteter under musikhjälpen veckan 10-16 december. Under alla aktiviteter kan du skänka pengar till den bigitala bössan men också kontant till våra fysiska bössor.

För mer och uppdaterad information. Se facebook evenemanget.

 

Lotteri

Tisdag 11 december, 11:30 – 13:30

Vardagsrummet

Under lunchen på kommer representanter från stundtkåren sälja lotter till förmån för musikhjälpen. Du kan köpa 1 lott för 20 kr eller tre för 50 kr. Du betalar genom att swisha in till vår digitala bössa eller genom att betala kontakt till till fysiska bössan.

I prispotten finns:

500 kr på Hells Burgers
En lunch på Tugg Burgers
Fem luncher på Spring Rolls & Thai Silk
Fem måltider på Spice & Rice
Två pizzor på Funky Town
Presentkort på Knalleland
Presentkort på Ekohallen
Pennor och miniräknare från studenbokhandeln

 

Spelkväll med Looking For Brew

Onsdg 12 december, 16:00 – 22:00

The Kårner, Yxhammarsgatan 9

Vi bjuder in till spelkväll på The Kårner! Tillsammans med Looking for Brew kommer vi erbjuda två turneringar. För att delta i turneringarna behöver du anmäla dig, anmälan sker på plats och stänger kl 17:30.

Priset: 20 kr /person och spel. Avgiften betalas genom att swisha till Studentkårens bössa eller betala kontant till den fysiska bössan.

 

Fika

Torsdag 13 december, 12:00 – 13.00

Textilhögskolan

Vad är mer juligt än pepparkakor och lussebullar? Under lunchen den 13 december firar Studentkåren lucia genom att sälja fika till förmån till musikhjälpen. Du hittar oss på fjärde vårningen i textilhögskolan. För priser och vilka gosaker som erbjuds, kolla in facebook evenemanget.

Pris: 10 kr/sak

Fika

Fredag 14 december, 12:00 – 13.00

Vardagsrummet, Utanför Röda matsalen

Vad är mer juligt än pepparkakor och lussebulla? Luciafirandet fortsätter även på fredagen genom att vi säljer fika till förmån till musikhjälpen. Du hittar oss på två platser i högskolan, Vardagsrummet och utanför röda matsalen. För priser och vilka gosaker som erbjuds, kolla in facebook evenemanget.

Pris: 10 kr/sak

Ugly Christmas Sweater Party

Fredag 14 december, 20:00 – 02.00

The Kårner, Yxhammarsgatan 9

Tillsammans med The Kårner vi in till fest! Den 14:e december är det dags att ta på dig din allra fulaste jultröja och tillsammans med oss fira att julen står runt knuten!
Inträde: 10 kr (antingen via vår fysiska bössa eller genom Swish till vår digitala bössa.
Önska låt: För 10 kr kan du önska att få din favoritlåt spelad

 

Luciabrunch med Otyg

Lördag 15 december, 10:00-14:00

The Kårner, Yxhammarsgatan 9

Otyg välkomnar till luciabrunch för musikhjälpen 2018. Ta med klassen, familjen, ja alla du känner till vinterns härligaste brunch. Både mage och samvete får sig rikligt med påfyllning.
Allt överskott från brunchen går oavkortat till Musikhjälpen 2018 med temat Alla har rätt att funka olika. Brunchen kommer att innehålla alla jul- och frukostfavoriter från risgrynsgröt, julskinka, köttbullar till våfflor med grädde och sylt.

Pris: 100 kr/ person

 

Våra samarbetspartners

KNALLELAND, SPICE AND RICE , LOKAL , FUNKY TOWN , TUGG BURGERS , OTYG , LOOKING FOR BREW, SPRING ROLLS , THAI SILK , HELLS BURGURS , STUDENTBOKHANDELN , ALBRECHTS LUNCHRESTAURANGER