Du kan vara nästa projektledare!

Vi har kommit till mitten av höstterminen och därmed har det blivit dags att börja planera vårintroduktionen. Just nu söker vi dig som vill vara projektledare och planera och genomföra aktiviteter för att välkomna alla nya studenter. Vill du vara med och planera ett evenemang som engagerar mer än 200 personer? Då är detta något för dig! Uppdraget är på deltid och avlönat! 

Ta chansen!

Som projektledare för introduktionen har du möjligheten att utveckla dina kunskaper och växa i din framtida yrkesroll. Du kan utveckla ledaregenskaper, planeringförmåga och ett målorientera arbetssätt. Genom uppdraget som projektledare har du även goda möjligheter till samverkan och att knyta nya kontakter. Ta chansen nu, kompetensutveckla dig inför framtiden och tjäna extra pengar!