Välkommen till The Kårner!

Efter en underbar sommar och en fantastisk introduktion är det dags att återgå till vardagen. Detta innebär även att vi återigen slår upp portarna till vår studentpub The Kårner. The Kårner har under sommaren ändrat koncept och fått nya öppettider. Från att tidigare har varit öppet på fredagskvällar kommer det från och med nu att vara öppet måndagar, tisdagar och onsdagar från klockan 16:00-22:00.

Terminens första Kårnerkväll är onsdag den 19 september. Kom förbi och njut av trevligt sällskap med god dricka till förmånliga priser. Passa även på att spela en omgång pingis, lite kortspel eller testa dina erfarenheter på fotbollsbordet.

Hoppas vi ses där!

Är du intresserad av att veta mer om The Kårner eller är du kanske intresseras av att jobba i baren? Slänga iväg ett mail till simon.hellgren@sib.hb.se. så berätta vår han mer!