En hälsning från PrG18

Hej NYS!

Det är vi som har den extraordinära äran att vara Projektgrupp(PrG) för dig och din Intro.
Studentlivet är…… spännande, unikt och något du blir förälskad i. Vi ser fram emot att visa upp det för dig! Att vara student är något du ska ta tillvara på, med sena fester och tidig föreläsning dagen efter, med sånger, ståhej, färgglada kläder och en genomgående glädje som du inte hittar någon annan stans.

HURRA!

Introduktionen kommer ge dig en rivstart på ditt studentliv under de två veckor som vi håller på och faddrarna kommer vara där för att hjälpa dig genom omställningen från civil till student. Du kommer möta allt och alla som finns på vårt lärosäte, träffa nya vänner och föreningar, sektioner och grupper. Allt för att du ska ha något roligt att fylla tiden efter föreläsningen med.

Så kom och sjung med oss! Kom och lek, kom och lär känna det absolut bästa som Borås har att erbjuda! För vi har vårt glada barnasinne kvar, har du ditt glada barnasinne kvar?

Med varma, eleganta och akademiska kramar,
Projektgruppen 2018 – Linnéa, Joakim och Olivia

foto: Philip Andersson
Glöm inte att kika in på Instagram #introhb18 för fler bilder!