Bli medlem nu!

Att vara medlem i studentkåren betyder flera saker. Som medlem stödjer du vårt arbete med studentpolitik, utbildningskvalitet och kvalitetssäkring. Vi har studentrepresentanter i ett flertal rådgivande och beslutande organ inne på högskolanoch arbetar dagligen med att se till att din utbildning är så bra som möjligt. 

Personligen får du stöd av studentkåren i frågor relaterade till din studietid vid högskolan. Vare sig det rör sig om din utbildning eller ditt studiesociala liv i Borås. Du får ta del av exklusiva medlemsförmåner i form av rabatter, evenemang och föreläsningar. Du har även möjligheten att engagera dig i studentkåren och vår verksamhet. Vi tillsätter studentrepresentanter orgnan inne på högskolan och vi har platser i vår förening där du kan engagera dig för att utveckla och forma studentkåren.

Studentkåren i Borås strävar efter att vara en aktiv del av din studietid och ett medlemskap hos oss hjälper oss och dig till att få ut det bästa av studentlivet. Inkluderande – Trygghet – Möjlighet. Det är studentkårens ledord och vi stävar efter att du som medlem ska bli inkluderad i studentlivet vid högskolan, ska få möjligheter och känna trygghet i ditt studentliv.

Avgiften för ett medlemskap är 150 kr för en termin eller 200 kr för ett helt läsår.