Ett välkomstbrev från Introduktionen

Välkommen till Studentkåren i Borås, Högskolan i Borås, Borås Stad och ditt nästa stora steg i livet.

Du har gjort ett aktivt val att vidareutbilda dig, att införskaffa nya kunskaper och erfarenheter, att vända blad och påbörja ett nytt kapitel av ditt liv. Studentlivet är en period där man formas på oförutsägbara sätt. Många träffar sin framtida partner, bästa vänner och upplever en helt ny värld. En värld som är fylld av lugn och stress, lycka och oro, irritation och glädje. Studentlivet är ett mångsidigt äventyr där du kommer växa som person och människa.

Det är skrämmande får många. För att hjälpa dig landa i en ny period av ditt liv så anordnar Studentkåren i Borås en introduktion. Introduktionen är vårt sätt att introducera allt nytt för dig. Du kommer få träffa alla funktioner på högskolan som kommer ta dig igenom din utbildning. Du kommer få lära känna studentkåren och det studentliv vi har vid vårt lärosäte. Och du kommer få lära känna Borås stad och allt som den har att erbjuda. Runt omkring dig kommer du ha dina faddrar. Dessa är äldre studenter som kommer stötta och hjälpa dig få en så bra start på studietiden som möjligt.

Ta chansen och delta! Du hittar mer information om introduktionen här och i Facebookeventet.

// Projektgruppen 2018 – Joakim Byvik, Linnéa Liljegren, Melanie Königsson, Olivia Friberg,